GeoBaan

GeoJobs

Finished your studies and looking for a job? Here you can find the newest job offers from different organizations!

Did Vastgoedontwikkeling

Did Vastgoedontwikkeling is op zoek naar een junior-projectontwikkelaar. Did Vastgoedontwikkeling is een projectontwikkelaar uit Utrecht die gespecialiseerd is in woningprojecten, zowel eigen projecten als samen met andere partijen zoals woningcorporaties, beleggers en aannemers. Meer info hier!

Posted: February 2024

Gemeente Utrecht

De Gemeente Utrecht is op zoek naar nieuwe medewerkers in het vakgebied Ruimte en Techniek, bijvoorbeeld op het gebied van stedenbouw, energietransitie beheer van erfgoed of gebiedsontwikkeling. Meer informatie wordt gegeven bij de Open Dag Projecten in Beeld. Interesse? Lees meer!

Posted: February 2024

RetailSonar

RetailSonar is op zoek naar een Junior Customer Intelligence Analyst. Ben jij geinteresseerd in data, dataverwerking en predictieve modellen? Dan is deze baan in de geomarketing wat voor jou! Bekijk hier de vacature.

OchtendMensen

OchtendMensen is doorlopend op zoek naar junior-adviseurs binnen verschillende thema’s. Bekijk hier hun vacatures!

Companen Advies

Net afgestudeerd? En klaar om werk te maken van je toekomst én van goed wonen voor iedereen? Bouw als trainee bij Companen (38-40 uur) zelf je springplank naar een mooie carrière met impact. Lees hier meer!

Posted: September 2023

Stec Groep

Stec is op zoek naar planologen en (economisch) geografen! Het is een onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van wonen, werken en leefomgeving, dat zich bezig houdt met thema’s als de woningmarkt, bedrijventerreinen en ander commercieel vastgoed, (winkel)centra, gebiedsontwikkeling en Omgevingswet. Nieuwsgierig geworden? Check de vacature voor trainee adviseur!

Posted: November 2023

Starters in Gelderland

Zet je tanden in actuele vraagstukken, die impact hebben op de hele maatschappij, samen met 30 andere starters. Als bonus volg jij een gevarieerd opleidings- en ontwikkelprogramma. In april 2023 starten we weer met een nieuwe groep. Lees hier meer!

Posted: October 2023