GeoBaan

GeoJobs

Finished your studies and looking for a job? Here you can find the newest job offers from different organizations!

RetailSonar

RetailSonar is op zoek naar een Junior Customer Intelligence Analyst. Ben jij geinteresseerd in data, dataverwerking en predictieve modellen? Dan is deze baan in de geomarketing wat voor jou! Bekijk hier de vacature.

OchtendMensen

OchtendMensen is doorlopend op zoek naar junior-adviseurs binnen verschillende thema’s. Bekijk hier hun vacatures!

Bureau Buiten

Werken aan een sterke, mooie en duurzame omgeving in een jong en enthousiast team. Bureau BUITEN is op zoek naar een junior adviseur ruimtelijke economie. Wil je jezelf ontwikkelen? En zoek je een baan met veel vrijheid, verantwoordelijkheid en ruimte om te groeien? Neem contact op! Ga hier naar de vacature.

Posted: September 2023

Companen Advies

Net afgestudeerd? En klaar om werk te maken van je toekomst én van goed wonen voor iedereen? Bouw als trainee bij Companen (38-40 uur) zelf je springplank naar een mooie carrière met impact. Lees hier meer!

Posted: September 2023

Stec Groep

Stec is op zoek naar planologen en (economisch) geografen! Het is een onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van wonen, werken en leefomgeving, dat zich bezig houdt met thema’s als de woningmarkt, bedrijventerreinen en ander commercieel vastgoed, (winkel)centra, gebiedsontwikkeling en Omgevingswet. Nieuwsgierig geworden? Check de vacature voor trainee adviseur!

Posted: November 2023

Starters in Gelderland

Zet je tanden in actuele vraagstukken, die impact hebben op de hele maatschappij, samen met 30 andere starters. Als bonus volg jij een gevarieerd opleidings- en ontwikkelprogramma. In april 2023 starten we weer met een nieuwe groep. Lees hier meer!

Posted: October 2023