GeoBaan

GeoJobs

Finished your studies and looking for a job? Here you can find the newest job offers from different organizations!

Environmental Sciences section of the Copernicus Institute of Sustainable Development

Are you a GIMA graduate and looking for a job? Check out this Open WebGIS Developer position: ‘The History of the Global Environment (HYDE): visualizing Earth’s environmental history (0.85 – 1.0 FTE)

Posted: May 2023

Port of Rotterdam

Port of Rotterdam is op zoek naar een nieuwe adviseur ruimtelijke ordening en milieu. Wil jij ook werken voor de haven van de toekomst en bijdragen aan ontwikkelingen die hand in hand gaan met een veilige, gezonde én aantrekkelijke omgeving? Ben jij ondernemend, creatief, nieuwsgierig, wendbaar, snel en kritisch? Check dan deze vacature!

Posted: January 2023

Universiteit Utrecht

De UU is op zoek naar een Junior Projectmanager Gebiedsontwikkeling (0,8-1,0 fte).Ben jij een beginnend projectmanager en wil je kennis van gebiedsontwikkeling verder brengen? Heb je zin om samen de wereld van morgen te verbeteren? En wil jij deel uitmaken van een enthousiast, ambitieus, nieuwsgierig en trots team? Bekijk dan hier de gehele vacature!

Posted: January 2023

Stec Groep

Stec is op zoek naar planologen en (economisch) geografen! Het is een onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van wonen, werken en leefomgeving, dat zich bezig houdt met thema’s als de woningmarkt, bedrijventerreinen en ander commercieel vastgoed, (winkel)centra, gebiedsontwikkeling en Omgevingswet. Nieuwsgierig geworden? Check de vacature voor trainee adviseur!

Posted: November 2022

Starters in Gelderland

Zet je tanden in actuele vraagstukken, die impact hebben op de hele maatschappij, samen met 30 andere starters. Als bonus volg jij een gevarieerd opleidings- en ontwikkelprogramma. In april 2023 starten we weer met een nieuwe groep. Lees hier meer!

Posted: October 2022

Provincie Zuid-Holland – Geospecialist

Als provincie staan we aan de vooravond van de inwerkingtreding van het Digitaal Stelsel Omgevingswet (DSO). Kan jij ons helpen om onze taken rondom DSO goed uit te voeren door de geodata actueel en accuraat houden? Lees dan hier verder!

Posted: October 2022