GeoBaan

GeoStage

Are you looking for an internship? Check this page after September 2023, to find weekly updates and new internships. In the meantime, read all about the experiences of former interns here.

Academie van de Stad

Ben jij een masterstudent Urban and Economic Geography en wil jij meebouwen aan een duurzame en circulaire toekomst? Wil je praktijkervaring opdoen in een project dat er écht toe doet? Dan heeft de Academie van de Stad een uitdagende onderzoeksopdracht voor jou! Benieuwd naar de stage? Klik dan hier!

Stipo

Stipo is op zoek naar een stagiair voor de periode februari-juli 2024. Wil jij je scriptie graag schrijven over de stad op ooghoogte, gebiedsontwikkeling of sociale innovatie? Check deze vacature.

Areaal Advies

Areaal Advies is op zoek naar een student die interesse heeft in het doen van onderzoek naar de sociaal-culturele effecten van de bezoekerseconomie. Klik hier om meer te lezen!

Goudappel

Goudappel draagt met haar mobiliteitskennis actief bij aan het creëren van een duurzame, gezonde en veilige leefomgeving voor iedereen. Nu zijn zij op zoek naar een stagiair die geïnteresseerd is in klimaat/energietransitie, woningbouwopgave, nieuwe mobiliteit/mobiliteitstransitie, brede welvaart, data of kunstmatige intelligentie en onzekerheid. Is dit wat voor jou? Lees hier meer!

Procap

Procap is op zoek naar een gedreven afstudeerder die geïnteresseerd is in ruimtelijke ontwikkeling en zich wil vastbijten in het project Spoorzone Hengelo-Enschede. Lees hier snel meer!

De Voorkamer – Creative Coordination & Communication

De Voorkamer is looking for a new intern! Someone who is eager to learn from and contribute to the cultural and social domain. Are you passionate about art and design within the social domain, communication and cultural exchange? Check out this vacancy!

De Voorkamer – Communication & Project Development

De Voorkamer is looking for a new intern! Someone who is eager to learn from and contribute to the cultural and social domain. Are you passionate about community related work, communication and cultural exchange? Check out this vacancy.

BCI Global – Space Required for Circular Economy

Buck Consultants is looking for an intern that is interested in circular economy and what kind of space it requires. Got your attention? Click here for more!

1Stroom: Gemeente Duiven & Westvoort

In gemeente Duiven en Westervoort is er aandacht voor het verbeteren van de openbare ruimte voor jongeren. De gemeente wil dat jongeren zich veilig en thuis voelen in de openbare ruimte en dat ze er kunnen ontmoeten. Om dit te bereiken is het belangrijk om te weten hoe jongeren de openbare ruimte gebruiken en wat hun wensen zijn. Lijkt dit je interessant? Lees hier meer!

Provincie Zuid-Holland

Bij Provincie Zuid-Holland is altijd plek voor een afstudeerder met een mooi eigen initiatief voor een onderzoek. Lees hier meer en neem contact op!

Keypoint Consultancy

Keypoint biedt aan stageplaats aan voor een enthousiaste afstudeerder die graag aan de slag wil gaan met deelmobiliteit. Klik hier voor meer informatie en reageer snel!

Buck Consultants Global

Buck Consultants is always looking for new talent. Have you just finished your studies or are you looking for a place to graduate? They would be happy to sit down with you. Check here whether your study fits our themes.

Fakton

Bij Fakton zijn wij altijd op zoek naar getalenteerde studenten met een passie voor het ruimtelijk domein. Wij zijn een adviesbureau dat gespecialiseerd is in complexe gebiedsontwikkelings- en vastgoedvraagstukken. Meer weten? Klik hier!

Woonzorg Nederland

Woonzorg zoekt een afstudeerder in economische geografie! Woonzorg Nederland, een landelijke woningcorporatie met focus op seniorenwoningen en zorgvastgoed. Het is een erg leuke organisatie waar enorm veel kennis zit. Klik hier voor meer info!

Verwey-Jonker Instituut

Het Verwey-Jonker Instituut heeft altijd plek voor stagiaires. Kijk hier voor de openstaande vacatures en reageer snel!

Provincie Utrecht

Ben jij geïnteresseerd in verkeer, vervoer en belangrijke verkeersknooppunten in de stad en provincie? Dan is deze stage bij de Provincie Utrecht voor jou! Vanaf september zoeken zij een afstudeerder die aan de slag wil met knooppunten en de verblijfsfunctie ervan. Kijk hier voor meer informatie.

Het Groene Brein

Het Groene Brein, de stichting die ondernemers en bewoners helpt met duurzame stappen geholpen door een netwerk van 180 wetenschappers, heeft na de zomer een leuke plek voor een stagiaire/ werkstudent rond de nieuwe Omgevingswet en specifiek hoe deze wet bewoners in hun kracht zet om te werken aan een duurzame leefomgeving. Benieuwd? Klik hier!