GeoBaan

GeoStage

Are you offering an internship? Starting October 2023, you can offer an internship via GeoBaan. Click here to read more!

Are you looking for an internship? Check this page after September 2023, to find weekly updates and new internships. In the meantime, read all about experiences from former interns here.

Dalpha Real Estate

Dalpha Bright zoekt een enthousiaste afstudeerder met een passie voor de buurt. Ga jij afstuderen en wil je in de praktijk ervaring op doen op het snijvlak van woningbouw/buurtsystemen en het creëren van nieuwe waarde op het gebied van technologie, mobiliteit of sociale impact – bekijk deze vacature dan! (NB open tot okt i.p.v. sep).

Verwey-Jonker Instituut

Wil jij meewerken aan een belangrijk landelijk onderzoek naar community development? Het Verwey-Jonker Instituut voert samen met de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) een meerjarige studie uit naar 34 buurten waar geïnvesteerd wordt in community development. Hiervoor zoeken zij twee stagiairs die in februari 2024 kunnen beginnen! Meer weten? Klik hier.

Dutch Boosting Group

Dutch Boosting Group werkt aan verschillende facetten in de civiele techniek zoals systems engineering, procesmanagement en omgevingsmanagement. Per september/oktober zoeken zij naar een afstudeer stagiair.

Omgevingsmanagement sluit goed aan bij Human Geography masters omdat het een interdisciplinaire aanpak heeft omtrent bepaalde omgevingsprocessen die een impact kunnen hebben op bepaalde projecten. Voor meer informatie, klik hier!

Provincie Utrecht

Ben jij geïnteresseerd in verkeer, vervoer en belangrijke verkeersknooppunten in de stad en provincie? Dan is deze stage bij de Provincie Utrecht voor jou! Vanaf september zoeken zij een afstudeerder die aan de slag wil met knooppunten en de verblijfsfunctie ervan. Kijk hier voor meer informatie.

Amsterdam City Deal: Dynamische Binnensteden

Ben jij een gedreven afstudeerder op zoek naar een onderwerp dat écht impact kan maken? Dan is dit het perfecte onderwerp voor jou: de gezonde voedselomgeving. De partners van de City Deal zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die willen bijdragen aan het bevorderen van gezonde eetgewoonten en het creëren van een positieve verandering in de maatschappij. Mogelijk in negen verschillende steden!

Het Groene Brein

Het Groene Brein, de stichting die ondernemers en bewoners helpt met duurzame stappen geholpen door een netwerk van 180 wetenschappers, heeft na de zomer een leuke plek voor een stagiaire/ werkstudent rond de nieuwe Omgevingswet en specifiek hoe deze wet bewoners in hun kracht zet om te werken aan een duurzame leefomgeving. Benieuwd? Klik hier!

Labyrinth

Op zoek naar een geografische bijbaan? Labyrinth Onderzoek is op zoek naar interviewers! Lees hier meer.