GeoBaan

Fakton

Bij Fakton zijn wij altijd op zoek naar getalenteerde studenten met een passie voor het ruimtelijk domein. Wij zijn een adviesbureau dat gespecialiseerd is in het transparant maken en structureren van complexe gebiedsontwikkelings- en vastgoedvraagstukken. Wij vertalen deze uitdagingen naar haalbare ontwikkelings- en investeringsstrategieën. Onze werkzaamheden variëren van het opstellen van financiële business cases, strategieontwikkeling, project- en procesmanagement, tot selectieopgaven en contractvorming. Binnen ons Fakton Consultancy team werken we momenteel aan relevante thema’s, waaronder publiek-private samenwerking in ontwikkelstrategieën, klimaatadaptieve grondexploitatie en ontwikkelingen in het zorgvastgoed.

Als student kun je bij ons jouw afstudeeronderzoek richten op een van deze boeiende thema’s en zo een waardevolle bijdrage leveren aan real-life projecten. Wij geloven in de kracht van jong talent en bieden de kans om in een dynamische omgeving te werken en bij te dragen aan de toekomst van vastgoed en gebiedsontwikkeling. Wij staan open om in gesprek te gaan om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen, hoe wij jouw talenten en passie kunnen inzetten voor een inspirerend afstudeerproject.
Wil jij binnenkort kennismaken? Stuur gerust een mail met je cv en een toelichting van (een idee over) je onderwerp naar a.v.wijk@fakton.com.

LocatieRotterdam
PeriodeVanaf februari 2024
Reageren?Mail je CV naar a.v.wijk@fakton.com