GeoBaan

Woonzorg Nederland

Woonzorg zoekt een afstudeerder in economische geografie! Woonzorg Nederland, een landelijke woningcorporatie met focus op seniorenwoningen en zorgvastgoed. Het is een erg leuke organisatie waar enorm veel kennis zit.

Team

Het transactieteam bestaat uit 9 personen, 4 transactiemanagers, 4 vastgoeddeskundigen en een collega die de interne processen regelt. Wij zijn een landelijke organisatie maar ons team werkt vanuit het hoofdkantoor in Amstelveen, wij zijn daar meestal 2 dagen per week (maandag is vaste dag) en de rest van tijd werken wij vanuit huis. Op moment zie je in de beleggingsmarkt dat de woningcorporaties erg in “trek” zijn, wij krijgen veel aanbiedingen van projectontwikkelaars en (ver)kopen daarnaast ook bestaande bouw.

De stageplek is in het Acquisitie & Dispositieteam. Woonzorg wil haar wensportefeuille optimaliseren. Daarom kopen en verkopen zij bezit (acquisitie en dispositie). We streven naar 48.000 tot 50.000 eenheden in 2035. Dat is een groei van zo’n 500-800 eenheden per jaar. Wij hebben een grote focus op nieuwbouw. Het landelijke karakter (we hebben bezit in 50% van de gemeentes) maakt het voor geografen natuurlijk zeer interessant.

Werken/scriptie

Wij zoeken iemand die het leuk vindt om minimaal 1 dag mee te werken en aan haar/zijn scriptie bij ons kan doen. Wij zijn de leider op het gebied van ouderenhuisvesting en zorgvastgoed en hebben enorm veel data. Wij denken graag mee met scriptieonderwerpen.

Het scriptieonderwerp en de termijn is in overleg. Meer weten? Neem contact op met Elisa Dalfour (06–20 74 79 76, e.dalfour@woonzorg.nl ).